A NYNÍ VŠECHNY SÍLY DO MYSLIVECKÉHO PLESU 2024

28.12.2023 08:04

      Nedávno jsme si popřáli bohatého Ježíška, čeká nás bujarý Silvestr a začátek dalšího roku 2024.

     U troubecký členů Hubertova cechu nastává shon, již nepřetržitě přes sedmesát let (se dvěma vyjímkami - po povodni 1997 nefunkční kulturní dům v lednu 1998 a rok 2021 - covid), totiž pořádájí tradiční myslivecký ples, čímž se pomyslně v obci otvírá plesová sezóna.

     Aby plesování mělo patřičnou úroveň a kvalitu, to stojí mnoho úsilí a námahy.

 

Na plese nesmí chybět myslivečtí trubači a bohatá tombola.

 

     V zajištění hudby, vystoupení mysliveckých trubačů, výzdoby kulturního domu, přípravě mysliveckých specialit, tomboly a dalšího doprovodných úkonů, jako je šatna, pokladna, prodejní místa na pivo, víno i něco silnějšího, včetně prodeje nealka, výdeje jídel a prodeje lístků do tomboly, to musí vše šlapat jako dobře namazaný stroj.

 

Takto se plesovalo před 13 roky v roce 2011

 

     No a v sobotu 13.1.2024 v podvečer do mysliveckých uniforem a hurá zajistit hladký průběh celého plesu.

     Věříme, že si i vy najdete cestu druhou sobotu v lednu od 20 hodin do kulturního domu v Troubkách, aby jste přišli i vy vychutnat plesovou atmosféru, poslechnout si hudební skupinu PETER´S MUSIC Mgr. Slouky, pobavili se, zatančili, najedli, napili a snad si i z tomboly odnesli nějakou tu věcnou, či zvěřinovou výhru.

 

 

     Věříme, že podpoříte naši snahu něco pro někoho udělat, svou přítomností. Jste srdečně zváni a již nyní se těšíme na setkání.

 

     Za troubecké myslivce a jejich příznivce

     Luděk Judas