OTVÍRÁNÍ PLESOVÉ SEZÓNY V TROUBKÁCH JE MINULOSTÍ

15.01.2024 12:18

      Taneční parket troubeckého kulturního domu v každém novém kalendářním roce zažívá první zatěžovací zkoušku zpravidla druhou sobotu v lednu. Znalým troubeckých poměrů se nemusím připomínat, jelikož dobře vědí, že se koná tradiční myslivecký ples pořádaný Mysliveckým spolkem Mezivodí Troubky. Ovšem ani tak spolkem, jak přesněji jeho členy a příznivci za podpory sponzorů. Ani pro tentokrát nenastala žádná změna.

    Zajištění a příprava spolyká spoustu času a úsilí. Příprava do kuchyně, zdobení sálu, nákup proviantu, zajištění tomboly, to jen hrubé přiblížení činností pro úspěšnou produkci.

 

Jenda Smolka kontroluje tombolu.

 

    Na a pak to v sobotu večer vypukne. Otevřou se brány kulturního domu a na stolech se objeví první rezervace. Zkušení už podle tohoto prvního úkazu celkem přesně odhadnou celkovou návštěvu. Letos si cestu našlo na ples kolem tří stovek návštěvníků a my jim za jejich přítomnost děkujeme.

    Kolem čtyřiceti osob personálu se snažilo, aby se jim u nás libilo a byli spokojeni. Věříme, že jsme nezklamali.

   Podle ohlasu se hudební seskupení Mg. Slouky PETER´MUSIC líbilo. Důkazem se stal plný parket. Trubači nasazovali laťku opět hodně vysoko. Radost pohledět a potom něco vyhrát v tombole nebylo k zahození. Po skvělém guláši, jeleních řízcích a divočáku se zelím se jen zaprášilo. Zůstalo hodně prázdých lahví po vínech z Valtic i likérech od různých výrobců. A hoteliér Tonda Peluha málem zavařil pípu s přerovským Zubrem.

 

 

Myslivečtí trubači ZÁTRŽA.

 

  Ještě jednou poděkujme všem zúčastněným, poděkujme těm, kteří se o ně starali a bavili je, poděkujme přispěvovatelům.

 

A o tom, že byl parket plný máte důkaz zde.

 

     Věříme, že si k nám nejdete cestu i při dalších akcích, které pro vás připravujeme a pořádáme. Tou první bude sešlost v květnu. Buďte ve střehu. Druhou neděli v dopolením a poledním čase se připravte přijít na Konírnu. Bude to zřejmě takové malé překvapení, o kterém budete vás dopředu obeznámíme. 

     Sledujte tyto stránky.

 

FOTOGALERIE Z PLESU

2024

 

 

Luděk Judas